Det som gjør Tannklinikkikrakow Anna Zalewska-Partyka unik i bransjen av medisinsk turisme er at klinikken ansetter 15 erfarne og høyt utdannede leger hvis arbeid er basert på standardiserte prosedyrer rettet mot eliminering av smerte og angst. Dette i kombinasjon med en presist tilpasset behandlingsplan valgt sammen med pasienten (digital planlegging av smilet) gjør det mulig å minimalisere behadlingstiden.

1. Kontinuerlig (24-timers) hjelp av en norsktalende representant.

2. Et team med erfarne leger i toppklasse som er spesialister i hver sitt avgrensede fagområde og som har arbeidet sammen i 10 år etter nøyaktig fastsatte standarder – noe som garanterer rask og effektiv gjennomføring av kompliserte tverrfaglige behandlingsplaner.

3. Et unikt system for smertefri behandling: bruk av inhalasjonssedasjon med dinitrogenoksid (lystgass), sedoanalgesi utført av en anestesilege (narkose), beroligende medikamenter og datastyrte systemer for lokalbedøvelse i stedet for tradisjonelle sprøyter.

4. MSD (MAGNADENT Smile Design) – digital rekonstruksjon og planlegging av tennenes fremtidige utseende med estetisk analyse av smil.

5 .Individuell tilnærming til behandling av hver pasient, dvs.:

-skriftlige behandlingsplaner med full prisvurdering for hele behandlingen, ikke bare den første fasen, uten noen som helst skjulte kostnader!

-flere behandlingsalternativer som skiller seg med hensyn til kvalitet, utseende, holdbarhet, tid og pris,

– behandlingsplaner som tar hensyn til pasientens individuelle forventninger til logistikk (behandlingstid), estetikk og funksjon,

– den behandlende legen overvåker behandlingen personlig og er ansvarlig for resultatene.

6. Rask gjennomføring av tverrfaglige, komplekse behandlinger – takket være synkronisering av arbeidet av 15 spesialleger på et sted kombinert med samarbeid med 3 største tanntekniske laboratorier i Krakow.

7. Sertifikater for tanntekniske arbeider og internasjonale pass for implantater utstedt som standard til hver pasient etter fullført behandling – en garanti på utførte tanntekniske arbeider.

8. Utarbeidelse av full dokumentasjon til HELFO.

 

Omfattende

Det som vi kan tilby allerede i dag innen tannhelse og estetisk smil strekker seg langt utover deres fantasi. Vi er et team av leger som viser muligheter og løsninger til pasientene, samt behandler og hjelper på best mulig måte – fullstendig, omfattende og moderne. Vi er spesialister i implantologi, kjeveortopedi, periodonti og kirurgi, og de fleste prosedyrene utfører vi innenfor disse feltene.

Som et team

Hver tannlege som arbeider på Klinikken vår tar seg av et separat felt innen tannbehandling. Innen spesialfeltene deres oppnår de perfeksjon og en grad av presisjon som får Pasienten til å føle seg trygg, fordi han eller henne får best mulig pleie på hvert behandlingstrinn.

Teamarbeid sammen med moderne tannvitenskap gir nesten ubegrensede muligheter til å skape vakre smil. Derfor er behandlingsplanene deres gjenstand for intern konsultasjon før vi foreslår en optimal løsning, og slutteffekten er avhengig av arbeidet og engasjementet av hele teamet.

I klinikken vår har begrepet “en allmenntannlege” vært allerede glemt…