Karwan CZU

doktor i medisin, Spesialiteten Maxillofacial kirurgi
Han er spesialist i implantologi og alvorlige tilfeller av tannkirurgi. Han ble uteksaminert som tannlege fra Det medisinske universitet i Lublin i 1999.  Han var ansatt som turnuslege ved Edward Szczekliks minne spesialistsykehus i Tarnow. I 2000 begynte han studier i bedriftsledelse ved Høyskole for administrasjon og forvaltning i Warszawa. I perioden 2001-2007 spesialiserte han seg som resident i Klinikken for Kjevekirurgi ved Det jagellonske universitet i Krakow.

Samtidig, i perioden 2004-2007 begynte han å studere med en tilpasset studieplan ved Fakultet for Medisin av  Professor Feliks Skubiszewskis minne medisinske universitet i Lublin, og i perioden 2005-2008 begynte han doktorgradsstudier i Instituttet for ledelse og økonomi i helsetjeneste ved Professor Feliks Skubiszewskis minne medisinske universitet i Lublin I samme periode samarbeidet han med tallrike tannlegekontorer og ytet tjenester innen implantologi og tannkirurgi.

I 2008 bestod han spesialisteksamen i kjevekirurgi.

I perioden 2001-2012 gikk han på tallrike kurs i yrkesopplæring og deltok i mange kongresser innen kjeve- og tannkirurgi. I 2013 disputerte han på Fakultet for medisin ved Professor Feliks Skubiszewskis minne medisinske universitet i Lublin. I et par år har han deltatt i en rekke kurs og yrkesopplæring innen kjeve og tannkirurgi.

Privat er han interessert i bilindustrien, både tohjuls og firehjuls kjøretøy, og han hviler best under motorsykkelturer. Han er en aktiv person, ikke bare i faglig forstand: han står på ski, dykker, deltar i amatør motorsykkelløp på banen. Han liker å reise store avstander kombinert med aktiv avslapping.