Tannklinikk i Krakow er en polsk klinikk med mange norske kunder cirka 2000 i året.

Den kliniske personalet har lang erfaring med medisinsk turisme og er dyktig i tannbehandling for pasienter som forventer det beste . Pasienter har garanti for det som blir gjort. Alle våre norske pasienter kan spare 70% av regningen.

Kvaliteten på tannleger er meget høy. Tannklinikk er offentlig godkjent og har tannleger autoriserte både i Polen og Norge. Alle tannleger snakker engelsk og Anna som er representant i Tannklinikkikrakow oversetter til norsk for dem som ønsker det.

Pasienter har garanti for det som blir gjort. Tannlegen snakker engelsk, men vi har norsk personell tilgjengelig under hele behandlingen hvis det er ønskelig. Anna som er representant i Tannklinikkikrakow besvarer henvendelser på norsk ,engelsk og polsk og tilrettelegger både reise, opphold og behandling. Mens man venter på behandling kan man slappe av på klinikkens venteværelse hvor du både finner norske og internasjonale magasiner, få servert kaffe eller te, eller benytte deg av en wifi slik at du kan holde deg oppdatert på hva som skjer i verden og i hjemlandet.