På Tannklinikk i Krakow er pasientene behandlet på 6 moderne, romslige og trygge kontorer.

Moderne tilnærming til tannbehandling er en standard som inkluderer utstyr, instrumenter og materialer, men også kunnskap og metoder for behandling som brukes av leger. tannbegandling krakow21Det er verdt å nevne digital røntgendiagnostikk (panorama, kefalometri, punktbilder) som slipper ut mindre stråledoser enn tradisjonelle analoge bilder, Leica tannlegemikroskop som brukes i rotfylling, eller en rekke beste materialer som er tilgjengelige på markedet i dag.

Pasientene våre setter pris på den høye kvaliteten av arbeidet av legene våre, roser oss for komfort og profesjonell service, og effektene av arbeidet vårt er den beste anbefalingen. Derfor kommer 90% av de nye pasientene våre etter anbefaling – det gir oss styrke og motiverer oss til for videre utvikling.

Takk!

Begrepet “trygt legekontor” betyr at man følger fastsatte prosedyrer og derfor føler både Pasienten og personalet seg trygt og komfortabelt under besøket. Spesielt gjelder det bruk av maksimalt antall av engangs verktøy, materialer, hygienepakker (hansker, masker, plastkopper, sug, spytt ejektorer, smekker) og nøyaktig desinfeksjon og sterilisering av alle de andre.

Både  tannlege – og legekontorer er forpliktet til interne kontroller hver 6. måned. I klinikken vår foretar vi slike revisjoner hver tredje måned og en ekstra tilfeldig revisjon i løpet av hver arbeidsdag. Vi ikke tillater oss selv å gjøre noen forsømmelser på dette feltet. Prosedyrene er mer nøyaktige og presise enn det som kreves av det polske sanitærtilsynet og allmenngyldige forskrifter.