lopuszynska

mikroskopisk endodonti

Uteksaminert fra Det jagellonske universitet, Fakultet for tannlegevitenskap, i Krakow. Løpende hever hun sin faglige kompetanse innen tannbehandling og endodonti på Universitetstannklinikk. Hun har også begynt videre studier innen estetisk medisin for leger. Doktor Łopuszyńska er forfatter og medforfatter av mange vitenskapelige publikasjoner innen endodonti. Hun er også en foreleser for selskapet Poldent.

Fra begynnelsen av sin yrkeskarriere, har hun vært spesielt interessert i endodonti. Dette feltet innen tannbehandling muliggjør rotfylling under et mikroskop. For å dele sin kunnskap med andre, har hun selvstendig forberedt og stiftet sin egen nettside viet til dette emnet.

Hun er medlem av Den polske foreningen for endodonti og European Society of Endodontology. Medlemskapet i disse organisasjonene forplikter henne til å arbeide i henhold til de nylige internasjonale standardene. Takket være stadig profesjonell utvikling kan hun behandle pasientene sine i henhold til de nyeste trendene.

I fritiden liker hun å reise tilbake til hjemmebyen Zamość for å hvile i familekretsen.