TANNKLINIKKIKRAKOW MED NORSKTALENDE REPRESENTANT.

Hvis du ønsker tannbehandling via norsktalende representant, bare ring oss på 9987 1656 eller send oss e-post på anna@tannklinikkikrakow.no Det er i dag stor konkurranse på det polske markedet i å skaffe seg norske kunder innenfor tannhelse. Veldig mye av interaksjonen foregår på telefon, uten direkte kontakt. Det er vel og bra, likevel erfaring tilsier at det er den direktekontakten som er mest virkningsfull.

Med det i bakhodet har Tannklinikkikrakow valgt å satse på kundens tryghet ved å tilby en norsktalende representant som er tilgjengelig til kundens disposisjon 24 timer i døgnet under hele oppholdet i Polen. Representanten vil i tillegg følge opp kunden både før og etter hjemkomsten til Norge. Det er kjent at folk flest synes tannpleie hos tannleger er en nødaffære. Vår motto er å gi kunden en stressfri og behagelig opplevelse i noe som kan virke skremmende.

TANNKLINIKKIKRAKOW TILBYR NORSKTALENDE REPRESENTANT !

Du betaler KUN for tannbehandlingen (billigst pris). Det er opp til deg hvor mye og til hva du ønsker å benytte deg av tilbudet. Her er hva representanten kan bistå i:

♦  Hjelp til flybestilling.

♦  Her bistår represpresentanten med å koordinere flytider til behandlingstidspunkter og restitusjonstid om nødvendig. Organisering av overnatting og transport til/fra flyplassen. Informasjon om severdigheter og muligheter for utflukter.

♦  Her kan representanten ta på seg rolle som guide og vise steder som ikke blir opplyst om i turistbøker.

♦ Vi har flere samarbeidspartnere innenfor skjønnhetspleie, restauranter, konserter med mer som tilbyr

god kvalitet til rimelig penge.

♦  Gratis oversetting fra polsk til engelsk/ norsk.

♦  Full oppfølging under behandlingen etter dine ønsker og behov.  Representanten sørger for at du har

det du trenger til minste detalj.

♦  Full oppfølging etter hjemreisen til Norge i alle saker som omhandler behandlingen, blant annet

dokumentasjon til Helfo og lignende.

HVEM ER VÅR REPRESENTANT?

annaazanorsklande-representant-krakow

Anna Zalewska – Partyka, er 35 år utdannet innenfor Internasjonale relasjoner på Universitetet i Krakow. Etter flere år i Norge, blant annet i Oslo og Kristiansand, har hun fått en gjennomgående forståelse for den norske kulturen og mentaliteten. Norge genereltsett står henne veldig nært, og besøker landet så ofte hun kan for å besøke sine venner.

I Norge fikk hun arbeidserfaring hos blant annet Clear Channel i Oslo, verdens ledende innen utendørsreklame hvor hun i tillegg til det å få kjennskap til det norske arbeidssystemet og nordmens levemåte, ble hun introdusert til myndighetens styremåte og den norske byråkratien. Denne erfaringen ser vi på som veldig nyttig i hennes nåværende stilling på det polsk-norske markedet.

Det er verdt å merke seg viktigheten av å omgås en person som har kjennskap til både det norske og det polske styringssystemet, slik at kundebehandlingen skal gå smidig for seg mellom begge landene.

Etter hjemkomst til Polen, hadde Anna store vanskeligheter med å forestille seg livet uten kontakt med nordmenn. Derfor så hun en gylden mulighet til å bruke sin kunnskap, erfaring og lidenskap for nordmenn på en av tannhelseklinikker i Krakow, som rettet seg mot disse skandinavere. Hun jobbet hardt og trutt innenfor kundeservice fra 2013 til 2014 .

Gjennom den tiden tok hun flere kurs innen tannbehandling og kunde håndtering innenfor tannhelsefaget. Siden hun kjente godt til nordmenns behov, ble hun fort godt likt og annerkjent blant disse skandinavere. Hun valgte derfor å innovere bransjen ved å etablere enkeltmannforetak som heter Tannklinikkikrakow som fast partner med klinikken hun samarbeider med. Tannklinikkikrakow er per dags dato gjenkjenbar og annerkjent i tannhelse miljøet. Mye av dette skyldes Annas hengivenhet ovenfor hver kunde, hvor hun gir både tryghet og lojalitet hver dag på både klinikken og i den vakkre byen Krakow.

Vi garanterer deg ikke bare førsteklasses tannbehandling hos de mest profilerte tannlegespesialistene, men også personlig assistanse og støtte når du trenger det som mest. Valget er ditt Hvis du ønsker tannbehandling via norsktalende representant , bare ring oss på 9987 1656 eller send oss e-post på anna@tannklinikkikrakow.no