grzegorczyk

tannbehandling, protetikk

I 2001 ble han uteksaminert fra Det jagellonske universitet, Fakultet for tannlegevitenskap, i Krakow. Han begynte sin karriere under oppsyn av erfarne leger i Tannklinikken “Śródmieście” i Krakow da han var ansatt som turnuslege.

I løpet av mange år praksis i private tannklinikker i Krakow og Katowice har han fått erfaring som resulterer i mest omfattende behandlingsplaner for pasientene på Centrum Zdrowego Uśmiechu.

Doktor Paweł samarbeidet også med selskapet Pierre Fabre Medicament som spesialiserer seg i produkter egnet for munnhygiene, og i løpet av dette samarbeidet holdt han forelesninger for tannleger og tannpleiere og deltok i tallrike vitenskapelige konferanser og forelesninger.

I daglig arbeid vier han mye oppmerksomhet til nøyaktighet og profesjonal utførelse av behandlingene, samtidig som han sørger for Pasientens maksimale sikkerhet og komfort under besøket. Han gir en grundig forklaring av selv de mest komplekse prosedyrene på en klar og forståelig måte. Hver pasient forlater kontoret hans smilende og fornøyd 🙂

På fritiden liker han å reise og løpe maratoner som han deltar aktivt i.