Mette Wangberg, Stjørdal, Norway

Har ikke vart til tannlege på 30 år, på grund at jag har en veldig tannlege strek å angst. Jag tog kontakt med Anna å hon lova at jag skulle få den hjelp jag behøvde å Det Fikk Jag. Før første gang i mitt liv så var jag helt avslappnad å ikke helt gjennom svettig nor jag gikk derifrå. Veldig God Service å dom Lysna på vad man seier. Jag Seier Bara Tusen Takk

Leif Andersson,Rognan, Norway

I dag blev vel en a di beste, etter overfallet og ranet i 2006 og fortvilelse over Norsk helsevesen, Nav,Helfo og Rotne korrupte norske tannlegen. Møtte jeg i dag en vidunderlig kvinne fra Krakow, snakker norsk og jobber i Polen på en tannklinikk, HIPP HURRA du er verden beste, Anna Zalewska. Gleder meg virkelig til å møte dere igjen. KLEM.

Jan Bakken,Oslo, Norway

Alt var så optimalt som det overhode kunne bli. Jeg har aldri vært bort i en slik god service før og opplegget var det heller ingenting å utsette på. Jeg ble forklart nøye både på norsk og engelsk hva som skulle skje og hvordan det skulle skje. Jeg fikk og anbefalinger om hva jeg burde gjøre, og hva jeg eventuelt burde gjøre hjemme i Norge. Det er ikke sikkert jeg hadde valgt å få behandlingen utført uten en Norsk talende representant etter som at det var første gang jeg utførte noe slikt i utlandet.

Martin Rønnestad, Bergen, Norway

Bra info, korrekt info. lettvint. Meget bra Kvalitet. Hyggelige proffe og behjelpelige. Totalt sett meget fornøyd.

Ken Pedersen , Furnes ,Norway

Veldig bra service helle veien fra Anna. Veldig nyttig å ha representant fra Tannklinikkikrakow tilstede under behandlingen i klinikken. Kvaliteten på servicen som Tannklinikkikrakow bidro med under behandlingen og opplegget rund dette på klinikken er veldig bra og profesionelt.

Torunn Trædal , trondheim , Norway

Veldedig flinke tannleger der skal reise ned igjen og forsette behandlingen .Meget fornøyd må jeg si For ikke å snakke om Anna som ordnet alt for oss der nede Får ikke fullrost Tusen takk til deg snille Anna og Tannlegene. Hvorfor ikke prøve Jeg er veldig fornøyd. veldig flinke tannleger og så blir det jo mye billigere. Jeg forsetter å gå der fra nå Og samtidig litt forandring i hverdagen. Og Anna som skal hjelpe til er helt enestående dame og hjelper til med alt. Og er veldig hyggelig og imøtekommende. :-)))

Solveig Orre , Jessheim , Norway

Det er jo bare å ringe til Anna og hun planlegger både reise og opphold og hun snakker udmerket godt Norsk.

Ulf Finnes . Mandal Norway

Meget god service som skaffet også trygg henting og levering fra flyplassen og billigst mulig overnatting to netter/helg i tillegg til full opplysning om tannbehandling/priser og prosedyrer!

Meget god kvaliteten på den service som Tannklinikkikrakow bidro med under behandlingen og opplegget rundt dette på klinikken . Trygg assistanse og flott vert som kunne godt norsk og god oversettelse!

Det var meget betryggende og en behagelig representant! Anbefales!”

MONA KNUTSEN – FLATEBY, NORWAY

Super behandlings opplegg topp moderne utstyr -proffe tannleger med spisskompetanse på det meste.Det skall bli godt å slå opp latterdøra, i stedfortreder Åse ut som en sur sitron.

PÅL SLYNGSTAD