Har satt inn to implantater. Fantastisk oppfølging fra man lander på flyplassen og til man reiser tilbake. Følte meg veldig trygg. Ingen språkproblemer, alt forgår på norsk og engelsk, også telefonsamtalene fra Norge.Alt virket moderne og flott, mye bedre enn hva jeg er vant med fra Norge. Det er jo heller ikke noe minus at det er ca halve prisen fra norske satser.

Else-Lill Hytten, Tønsberg, Norway

Tusen takk til alle på klinikken, dåkker e helt fantastisk

Helge Nilsen-Nygaard,Rognan , Norway

Vi takkar så mye før en fantastisk go behandling å service . Det er så trevligt at vara her i Krakow . Takker igjen før alt.

Leif Andersson, Rognan, Norway

Da er jeg vel hjemme etter nesten 2 uker i Krakow og flere besøk hos Magnadent. Dette er virkelig en klinikk jeg vil anbefale til alle. Her blir man ikke bare mottatt av en dyktig gjeng tannleger, men også medmenneskelige noe som er veldig viktig, i hvert fall for oss som led av tannlegeskrekk. Assistentene her er også super søte. Hadde aldri trodd jeg kom til å si dette men jeg gleder meg faktisk til jeg skal tilbake 🙂 Så tusen takk til alle dere som har hjulpet meg hittil, å en stor klem til super damen Anna Zalewska som har vært en fantastisk hjelper 🙂 Vi sees om ikke så altfor lenge.

Renee Tronstad‎,Rykkinn, Norway

Jeg har nettopp hatt en ukes opphold i den vakre byen Krakow og har hatt tannbehandling på tannklinikken magna Dent som Anna Zalewska samarbeider med. Jeg kom på lørdag og fikk sett meg litt rundt, før behandlingsopplegget startet på mandag. Til tross for gammel tannlegeskrekk som er en årsak til at mine tannlegebesøk har vært heller forsømte erfarte jeg at det intense behandlingsopplegget var svært profesjonelt på flere måter. Det ene er at tannleger i Polen er profesjonelle og det andre var at når jeg var ferdig innså jeg at timeplanen også vitnet om stor profesjonalitet. De første 2-3 dagene hadde jeg ganske intensiv behandling, så en fridag på torsdag som betydde ganske mye psykologisk. Tidlig torsdag kveld spanderer Anna middag, og hun er også svært tilgjengelig under oppholdet. Du blir hentet med drosje ved ankomst og retur til flyplassen, og har du lengre enn gå avstand til og fra hotellet både bestiller og sponser de drosje. Det skal ikke underslås at et slikt løp merkes, ikke minst i munnhulen men innså etter hvert at opplegget var veldig bra, og er både lettet og glad.

Wenche Falck Borgersen, Bergen, Norway‎

Veldig flinke tannleger,smil og gode manerer,topp moderne utstyr og super behandlings opplegg. Jeg er meget fornøyd :)))

Tomasz Wiciak‎,Oslo, Norway

E så fornøyd Anna?. Dere er så utrolig dyktige, og hyggelig alle sammen som jobber der på klinikken. Føler meg godt tatt vare på?? denne klinikken kan anbefales? E så fornøyd Anna?. Dere er så utrolig dyktige, og hyggelig alle sammen som jobber der på klinikken. Føler meg godt tatt vare på?? denne klinikken kan anbefales?

Mette Wangberg, Stjørdal, Norway

Har ikke vart til tannlege på 30 år, på grund at jag har en veldig tannlege strek å angst. Jag tog kontakt med Anna å hon lova at jag skulle få den hjelp jag behøvde å Det Fikk Jag. Før første gang i mitt liv så var jag helt avslappnad å ikke helt gjennom svettig nor jag gikk derifrå. Veldig God Service å dom Lysna på vad man seier. Jag Seier Bara Tusen Takk

Leif Andersson,Rognan, Norway

I dag blev vel en a di beste, etter overfallet og ranet i 2006 og fortvilelse over Norsk helsevesen, Nav,Helfo og Rotne korrupte norske tannlegen. Møtte jeg i dag en vidunderlig kvinne fra Krakow, snakker norsk og jobber i Polen på en tannklinikk, HIPP HURRA du er verden beste, Anna Zalewska. Gleder meg virkelig til å møte dere igjen. KLEM.

Jan Bakken,Oslo, Norway

Alt var så optimalt som det overhode kunne bli. Jeg har aldri vært bort i en slik god service før og opplegget var det heller ingenting å utsette på. Jeg ble forklart nøye både på norsk og engelsk hva som skulle skje og hvordan det skulle skje. Jeg fikk og anbefalinger om hva jeg burde gjøre, og hva jeg eventuelt burde gjøre hjemme i Norge. Det er ikke sikkert jeg hadde valgt å få behandlingen utført uten en Norsk talende representant etter som at det var første gang jeg utførte noe slikt i utlandet.

Martin Rønnestad, Bergen, Norway

Bra info, korrekt info. lettvint. Meget bra Kvalitet. Hyggelige proffe og behjelpelige. Totalt sett meget fornøyd.

Ken Pedersen , Furnes ,Norway

Veldig bra service helle veien fra Anna. Veldig nyttig å ha representant fra Tannklinikkikrakow tilstede under behandlingen i klinikken. Kvaliteten på servicen som Tannklinikkikrakow bidro med under behandlingen og opplegget rund dette på klinikken er veldig bra og profesionelt.

Torunn Trædal , trondheim , Norway

Veldedig flinke tannleger der skal reise ned igjen og forsette behandlingen .Meget fornøyd må jeg si For ikke å snakke om Anna som ordnet alt for oss der nede Får ikke fullrost Tusen takk til deg snille Anna og Tannlegene. Hvorfor ikke prøve Jeg er veldig fornøyd. veldig flinke tannleger og så blir det jo mye billigere. Jeg forsetter å gå der fra nå Og samtidig litt forandring i hverdagen. Og Anna som skal hjelpe til er helt enestående dame og hjelper til med alt. Og er veldig hyggelig og imøtekommende. :-)))

Solveig Orre , Jessheim , Norway

Det er jo bare å ringe til Anna og hun planlegger både reise og opphold og hun snakker udmerket godt Norsk.

Ulf Finnes . Mandal Norway

Meget god service som skaffet også trygg henting og levering fra flyplassen og billigst mulig overnatting to netter/helg i tillegg til full opplysning om tannbehandling/priser og prosedyrer!

Meget god kvaliteten på den service som Tannklinikkikrakow bidro med under behandlingen og opplegget rundt dette på klinikken . Trygg assistanse og flott vert som kunne godt norsk og god oversettelse!

Det var meget betryggende og en behagelig representant! Anbefales!”

MONA KNUTSEN – FLATEBY, NORWAY

Super behandlings opplegg topp moderne utstyr -proffe tannleger med spisskompetanse på det meste.Det skall bli godt å slå opp latterdøra, i stedfortreder Åse ut som en sur sitron.

PÅL SLYNGSTAD

Uten tvil en god klinikk i Krakow, Polen som gir den beste behandlingen en trenger. De kommunserer godt på engelsk, og så har de flotte Anna som kommuniserer godt på norsk. De behandler deg som et likeverdig menneske, og om det er nødvendig med å bruke tid på å skape trygghet eller tillit så gir de deg den tiden du trenger. Jeg kan nå kanskje klare å bli kvitt denne forferdelige tannlegeskrekken etter mange år, og endelig ha funnet en plass jeg tør å reise til.

KATRINE GRINDHEIM SØYLAND TERPSTRA

Samarbeidet før vi ankom Krakow var utmerket, og var avgjørende for mitt valg av behandlingssted. Den service somTannklinikkikrakow bidro med før og under behandlingen, var meget betryggende og god. Den assistanse jeg fikk fra Tannklinikkikrakow under mitt opphold , oppfyldte alle min forventninger. Det var derfor meget praktisk og greit å ha representanten fraTannklinikkikrakow til stede.Jeg anbefaler gjerne klinikken for andre.

TORMOD SVERGJA Tynset, Norway.

Jeg hadde besøk til tre ulike tannleger for utredning under mitt besøk og dette var absolutt den beste. Jeg velger den for en meget omfattende oppretting, implateter og kosmetisk behandling i 2015.Fantastisk god service og oppfølging under besøket. Meget Bra! Ikke tenk på noe annet enn hva du skal gjøre på fritiden i Krakow. Der hadde også klinikken forslag fra jazz klubber til gode middager. Perfekt. Klinikken fremsto som meget profesjonell og var godt teknisk utstyrt. Jeg hadde forventninger til tannlege behandling i Krakow og det skuffet ikke. Fremstår som moderne, god informasjon, bra utstyr og lokaler. Tannlegen var erfaren og profesjonell. Vertinnen Anna er noe mer vertinne, hun er KRAKOW! Meget god service!

ROGER BERNTSEN , Kristiansand

Opplevde alt meget positivt. Ble hentet på flyplasen og kjørt til hotellet, og som avtalt ble jeg hentet på hotellet første tur til klinikken. Kvaliteten på service på klinikken var veldig braAssistansen var veldig bra. Følte meg godt ivaretatt. Tror det er veldig viktig å ha norsktalende representat for å unngå ev missforståelser. Veldig flinke og hyggelige folk her. Fikk masse hjelp, og alt var supert tilrettelagt før jeg ankom Krakow. Kan sterkt anbefale denne klinikken.

TOR ILIAR , Kongsberg

Tannklinikkikrakow er superproffe . Dem oppfylte mine krab. Jeg ble informert om behandlingen +tatt godt vare på under hele behandlingen . Fikk all opplysning om behandling og reiseoppleg på mail, sms, telefon samtale. Jeg følte meg trygg ang. at kvaliteten på begandling ble gjort riktig. Det var bra å ha representant fra Tannklinikkikrakow tilstede. Alt var superbra .

LARS GRONN , Borgenhaugen

Den tannklinikk kan jeg anbefale på det sterkst .De er så flink og bli.

Ingard Vihovde

Super klinikk anbefales på det varmeste. Supre tannleger og ikke minst gode snille Anna som er så hjelpsom og god man blir veldig godt tatt vare på.

Marianne Sosveen

Superbra opplegg med henting på flyplassen og lignende. Kjempekoselige folk på tannklinikken, og takket være Anna gikk dette som smurt. Veldig fornøyd med servicen vi fikk når vi kom ned. Ting ble fulgt nøye opp, og hvis det var noe ble dette fikset i løpet av kort tid! Anbefaler alle å ta turen hit.
.

Silje Marie Aas Gronn

Flott service dyktige tannleger, og en tommel opp for Anna, for super oppfølging og omsorg!

Stine Sveen

Samarbeidet før vi ankom Krakow var utmerket, og var avgjørende for mitt valg av behandlingssted. Den service somTannklinikkikrakow bidro med før og under behandlingen, var meget betryggende og god. Den assistanse jeg fikk fra Tannklinikkikrakow under mitt opphold, oppfyldte alle min forventninger. Det var derfor meget praktisk og greit å ha representanten fra Tannklinikkikrakow til stede. Jeg anbefaler gjerne klinikken for andre

Tormod Svergja