Vennligst les gjennom opplysninger fra Tannklinikkikrakow som gjør det lettere for deg og oss å planlegge den beste tannbehandlingen, samt trygg og komfortabel reise og opphold. Det viktigste målet for Tannklinikkikrakow er å sikre deg et koselig og uforglemmelig opphold i Kraków som lar deg glede seg over et nytt og vakert smil.

Klinikkens representant står alltid til din disposisjon. Hvis du ikke kan bestille flybillett selv, hjelper vi deg å ordne det raskt og billig. Representantens hjelp er selvfølgelig gratis, også bestilling av leiligheter og hotell i ønsket standard.

Før du reiser fra Norge til krakow, får du fra oss følgende opplysninger: bookingnummer på hotellet, tidspunktet for time hos tannlege, bekreftelse på at du blir hentet fra flyplassen, alle nødvendige adresser og telefonnummer.

dv20FLYBILLETTER OG REISE – Per i dag er det mulig å komme til Kraków fra flere flyplasser i Norge, til rimelig pris og raskt. Under teksten finner du lenker til alle flyselskaper der du kan enkelt bestille flybilletter. Hvis du bestiller billetter 4-8 uker i forveien, kan du betale til og med til kr. 100. I ukedager er flybilletter alltid billigst, mens om helgene øker prisene. Derfor lønner det seg å planlegge reisen rundt helgen tidlig nok. Ta kontakt med klinikkens representant på telefon eller e-post for å få rask hjelp med å finne rimeligst løsning både når det gjelder flybillett fra din flyplass og reise med buss fra bostedet i Norge til flyplassen.

Her finner du viktige opplysninger og lenker til flyselskaper:
– Fra Oslo med Norwegian hverdag
– Fra Oslo Rygge med Ryanair hverdag
– Fra Stavanger med Norwegian 4 dager i uken Fra Bergen med Norwegian 2 dager i uken Fra Trondheim med Norwegian 3 dager i uken Fra Oslo Torp med Wizzair 5 dager i uken Fra Stavanger med Wizzair 3 dager i uken Til Katowice flyplassen (60 min. fra Krakow) www.norwegian.no www.ryanair.com www.wizzair.com

 

reise-krakow-polenOVERNATTING hotel TANNKLINIKKIKRAKOW samarbeider med forskjellige hoteller i Krakow. Vi kan velge og booke det hotellet som passer deg best både når det gjelder standard og pris. Pris per natt på hoteller i Polen varierer fra 100 til 1200 kr. Hvis du melder fra i god tid før avreise, kan vi booke for deg en egen leilighet med 1 eller 2 soverom, som ligger 10 m fra klinikken, for 300 kroner per natt. Her er en liste over de mest populære hotellene: Hvis du ønsker, kan vi bestille for deg flotte turer, restauranter, skjønnhetsbehandlinger og mange andre aktiviteter under oppholdet i Krakow. Det er vår jobb å sikre at du har en god tid hos oss og får alt du ønsker.

“IBIS BUDGET”  OG ” IBIS” , bare 5 min fra klinikken  (biligste og nærmeste, 3 stjarner )
–http://www.ibis.com/pl/hotel-7165-ibis-budget-krakow-stare-miasto/index.shtml

-“PURO ” -10 min fra klinikken
http://en.purohotel.pl/krakow

-“ANDELS” – 10 min fra klinikken
http://www.vi-hotels.com/en/andels-cracow/

-“GALAXY” – 15 min fra klinikken
http://galaxyhotel.pl/en/

-4 BESTE HOTELER MED POLSK SJEL finner du her  :

-“CAMPANILE”- 15 min fra klinikken
www.campanile.com

-“HOLIDAY INN “- 15 min fra klinikken
www.ihg.com

“HOTEL WYSPIAŃSKI “- 10 min fra klinikken
www.hotel-wyspianski.pl

“APARTHOTEL”- 15 min fra klinikken
http://www.ahsm-krakow.com/n/

Kontakt TANNKLINIKKIKRAKOW i dag, og vi vil gjøre alt som trengs for å tilfredsstille dine behov så godt vi kan.