gabrys

mikroskopisk endodonti

Uteksaminert fra Det jagellonske universitet, Fakultet for medisin, i Krakow. Han arbeidet på Astrid Lindgrens minne Tannlegesenter og tannklinikken Juniordent.  Takket være erfaringen fra disse klinikkene er han følsom mot alle pasienter, både store og små. Hans største lidenskap er endodonti som hjelper å redde selv svært ødelagte tenner. På Centrum Zdrowego USmiechu er han et medlem av spesialistteamet

Han stadig utvikler ferdighetene sine på kurs, treninger og konferanser. Han er også medlem i Den polske foreningen for endodonti og European  Society of Endodontology. For å oppfylle de høyeste standardene, deltar han i ulike symposier og konferanser for endodonti, including Pulp Fiction. Han viser sin faglig aktivitet også på listen endodoncja.pl.

Han verdsetter naturen. Han liker å vandre i fjellet som inkludere både fotturer og «via ferrata» – jernstier i Alpene og Dolomittene. Han hviler best under klatring i Kraków-Częstochowa jurahøglandet. I 2004 fullførte hun et fjellklatring kurs.