Spa and Wellness – takk ja til litt luksus!

spa krakow polen

Hver av oss trenger avslapning når vi reiser – dette forstår vi godt. For å møte forventingene til pasientene våre i tråd med vår motto „kombiner det nyttige med det hyggelige” arrangerer vi „day SPA” behandlinger og opphold på de beste SPA -klinikkene i Krakow. Tilbudet vårt omfatter bestilling av timer på frisørsalonger, skjønnhetssalonger, tatoveringsstudioer og kosmetikkstudioer. Interessen i behandlinger innen Spa&Wellness er så stor at vi har inngått samarbeid med en av de beste tilbydere av slike tjenester i sentrum av Krakow – Dr Irena Eris Kosmetiske Institutt. Spa and Wellness – takk ja til litt luksus!

spa2Vi representerer Dr Irena Eris Kosmetiske Institutt i Krakow. Vi vil tilby dere en stund av velvære og avslapning under eksklusive pleiebehandlinger utviklet i tråd med ideen om holistisk skjønnhet. Disse behandlingene er basert på profesjonell diagnostikk av hudtilstanden og kan derfor bli individuelt tilpasset til behovene og prioritetene til gjestene våre. Alle behandlingene er utført av høyt kvalifiserte spesialister.

Vi setter alle kluter til å skape en varm og intim atmosfære slik at hver av gjestene våre kan føle seg spesielt hos oss.

spa1Vi elsker varemerket Dr Irena Eris for filosofien som står bak det, som baserer på en kombinasjon av innovative, luksuriøse kosmetika, profesjonell pleie på Kosmetiske Institutter og avslapning på eksklusive SPA-hoteller. Mange års samspill mellom disse elementene har gjort det mulig å skape en unik, prestisjefylt verden av varemerket Dr Irena Eris.

De Kosmetiske Instituttene følger prinsippet om individuell tilnærming og helhetlig omsorg for skjønnhet, helse og indre balanse. Våre luksuriøst utstyrte behandlingssaler, en unik atmosfære og omsorgsfull betjening av vårt høyt kvalifiserte personell gir deg profesjonell pleie og fullstendig regenerering av både kropp og sjel.

1) Helhetlig pleie og et avslappende program for kropp og sjel – „Skjønnhetsdag”

Vi vil invitere dere til en heldags serie av behandlinger tilpasset deres individuelle behov – den beste måten å få vakker og sunn hud og berolige sine sanser på. Programmet omfatter (varighet: 5h30min):

• Profesjonell diagnostikk av hudtilstanden.
• En individuelt tilpasset behandling for ansiktet.
• Avslappende behandling for hele kroppen.
• Fruktkvarter med forfriskning
• Manikyr med håndpleie • Pedikyr + Kannelføtter
• Dagsmakeup

2) Et profesjonelt pleieprogram – „Skjønnhetens ettermiddag”

Dette programmet frigjør kroppens energi og glans, gir avslapning og beroliger alle sanser. Resultatet: et vakkert ansiktshud, en skinnende og fløyelsmyk kropp, avslappelse, økt energi og vitalitet. Programmet omfatter (varighet: 4h):

• Profesjonell diagnostikk av hudtilstanden
• En individuelt tilpasset behandling for ansiktet.
• Fruktkvarter med forfriskning
• Manikyr + SOSmooth for hendene
• Pedikyr
• Dagsmakeup

spa5

3) Behandlinger for ansikt:

VITAMIN C 30% – biofornyelse og revitalisering av huden i ansiktet, halsen og rundt øynene – en omfattende fornyende og revitaliserende behandling som stimulerer regenerasjon i cellene. Behandlingen benytter store doser med vitamin C som garanterer effektiv avskalling av overhuden, intensiv fukting og opplysing av huden.
Varighet: 2 timer.

HYDRO-OLEO ACTIVE emollient-basert ansiktsbehandling med fuktende og lindrende virkning – en behandling som benytter nyeste vitenskapelige oppfinnelser, rettet mot personer med alle typer hud. Behandlingen begynner med diagnostikk av hudtilstanden og en kosmetisk intervju som er et standard element av hver behandling.

Varighet: 1,5 time.

ULTRA LIFTING ansiktsløft med 3-aktivt retinol den første fasen av behandlingen består av modellerende og løftende massasje eller Dr Irena Eris spesialmassasje med påføring av konsentratet 3-ACTIVE RETINOL. Det innovative preparatet er basert på tre aktive former av vitamin A: retinol, vitamin A-ester (palmitat) og ekstrakt fra blågrønnalger (cyanophycea) – en ekvivalent av vitamin A utvunnet fra planter. 3-ACTIVE RETINOL forbedrer hudens struktur og bidrar til økt produksjon av støttende proteiner (kollagen og elastin) som er ansvarlige for hudens elastisitet. Behandlingen har en flersidig virkning. De enkelte aktive bestanddelene i preparatet slippes ut i huden i ulike tider kontinuerlig over en lengre tid for å gi umiddelbar sterk antialdrende virkning. Den innovative massasjen utviklet av eksperter fra Dr Irena Eris Kosmetiske Institutter kombinerer teknikker av klassisk massasje, elementer av lymfatisk drenering og stimulering av energipunkter i kroppen. Massasjen gir bedre blodsirkulasjon, strammer huden og garanterer dyp avslappelse og beroligelse. Behandlingen øker elastisiteten og tettheten av huden, gjør rynkene betydelig mindre synlige.

Varighet: 1,5 time.

4) Behandlinger for kropp: – ARGANOLJE – kjent som flytende gull, er en av de mest prissatte oljene i skjønnhetspleien.

Den er utvunnet fra nøtter av argantre som gror bare på ett sted i hele verden – i Marokko. Det unike ved oljen er at den trenger lett, raskt og i store mengder inn gjennom overhuden til cellene. Oljen er rik i vitamin E, polyfenoler og essensielle umettede fettsyrer (omega-9 og omega-3) som står for dens utslettende, fuktende, nærende, strammende og opplysende virkning på huden. Arganoljen gjenoppretter hudens lipidbarriere og beskytter den mot skadelige eksterne faktorer, lindrer betennelse og regulerer aktiviteten til talgkjertler. Behandlingen har en flersidig regenererende og dypt beroligende virkning. Preparatene som blir benyttet i den, har intensivt regenererende, nærende og strammende effekt på huden og beskytter den mot skadelige eksterne faktorer.

Varighet: 2 timer.

spa6CELLULIT EXPERT ADVANCE modellerende anticellulitt og utslettende behandling med ULTRALYD IR+FETT SUGING og DERMADRENAGE VAKUUMMASSASJE- en behandling som reduserer overflødig fettvev og cellulitt, nyttig også i forebygging av cellulitt. Behandlingen omfatter: en intensiv skrubb som fjerner døde overhudceller og gir umiddelbar utslettende virkning, en maske med et kompleks av aktive stoffer som stimulerer „bruning” av adipocytter, aktiverer termogenese, brenning av fett og fremskynder lipolyse, en massasje som kroner behandlingen.

Varighet: 3,5 timer

 

Medisinsk tilbud

 

Pasientene våre får også et tilbud av diagnostikk og utvalgte behandlinger innen generell medisin. Vi arrangerer gratis bestilling av timer og gratis bistand av vår norsktalende representant på stedet på klinikken. Hvis dere er interessert i noen av behandlingene nedenfor, gi oss beskjed om dette på forhånd på e-post.

Diagnostikk og behandlinger innen generell medisin:

• Ulike typer endoskopi (gastroskopi, kolonoskopi, artroskopi)

• Biopsier (skjoldbruskkjertelen, brystene)

• Kosmetisk medisin (botoks, hyaluronsyre, fylling av rynker, hudsliping, mesoterapi, gulltråd, fjerning av cellulitt)

• Proktologi (fjerning av hemoroider og polypper i endetarmen)

• Gynekologi (kosmetisk gynekologi – et fullt utvalg)

• Bariatri – overvektsbehandling (lite invasive behandlinger: mageballong, gastrisk innsnøring)

• Oftalmologi (laserkorrigering av syn, fjerning av katarakter)

• Ortopedi (behandling av karpaltunnelsyndrom og alle typer idrettsskader i bevegelsesapparatet med fysioterapi)

• Dermatologi (fjerning av føflekk og hemangiomer, kuldeterapi)