Kosmetikk – fasetter og visualisering av smil

Et vakkert smil er en nøkkel til selvsikkerhet.

En metode som er lite invasiv og gir veldig gode kosmetiske resultater, er bruk av helkeramiske fasetter som gjenskaper både tennenes makro – og mikroanatomi. Den høye kvaliteten på keramiske materialer som anvendes i det tanntekniske arbeidet, gjør det mulig å etterligne tennenes naturlige form, farge og funksjon.

Etter pasientens behov er det også mulig å prosjektere det endelige utseendet av tennene etter den  protetiske behandlingen ved hjelp av en datamaskin og digital fotografi.

Tannlegeklinikken er en av få i Polen som utfører slik prosjektering på et så profesjonelt nivå, både i form av bilder og videoer, der pasienten kan se seg selv med et nytt vakkert smil.

Pasientene i Tannklinikkikrakow mener at det er en veldig verdifull erfaring å kunne se seg selv i “en annen, ønsket versjon” enda før behandlingen begynner.Sterke og vakre tenner bidrar til vår velbehag, øker selvtillit og påvirker fordelaktig hvordan vi blir vurdert av andre – både personlig og yrkesmessig. For å kunne oppfylle høyeste krav til et vakkert smil, tilbyr klinikken vår digital prosjektering av pasientenes individuelle smil.

Denne prosedyren går ut på simulering av behandlingens resultat og gjør det mulig å visualisere effekten enda før behandlingen starter. Analysen av dette prosjektet gjør det lettere for legen å velge beste løsninger for å oppnå den planlagte slutteffekten.

Den enorme populariteten av Digital Smile Design – konseptet følger av at det gjør det mulig å lage et perfekt smil. Takket være bruk av mest avanserte teknikker innen kosmetisk tannbehandling, klarer man å oppfylle forventninger til mest krevende pasienter.

Og det viktigste: Helt fra begynnelsen kan pasienten delta aktivt i utvikling av sitt nye smil.